Ahè en Shi Jin Lin van Cafetaria Marktzicht in Zaltbommel vertellen over hun deelname aan de campagne Verantwoord Frituren

Trots hangt het krantenartikel ingelijst aan de muur: in 2013 ontving eetcafé Marktzicht in Zaltbommel de PR prijs van Verantwoord Frituren ter waarde van 2000 euro. Shi Jin: ‘We hebben er kleurplaten van laten maken en een mooi spandoek.’ Uiteraard is het echtpaar Lin een groot voorstander van vloeibare vetten. Ahè: ‘We hebben onze klanten laten testen welk vet ze het lekkerst vinden. Dat gebruiken we dan ook al twaalf jaar. Laatst waren we een week met vakantie en toen waren onze vaste klanten zo blij dat we weer open waren! Dan zijn we trots, hoor.’ Ook in hun verdere investeringen letten ze steeds op duurzaamheid: isolatie, luchtcirculatie, een duurzame afzuigkap. Ahè: ‘Gezondheid is gewoon erg belangrijk. Voor ons en voor onze klanten.’ Ook de plastic flessen verzamelen ze. Shi Jin: ‘Het statiegeld gaat naar het EO Metterdaad Fonds, tegen armoede en onrecht. Zo dragen we ons steentje bij.’ En natuurlijk delen ze ook hun laatste wapenfeiten op hun Facebook-account en hun website, met dit jaar de viering van hun twintigjarig jubileum! 

Ahè en Shi Jin Lin

Dit is het laatste verhaal van dit jaar. De andere verhalen vind je op de pagina’s  ‘Spelregels’, ‘Oliën en vetten’ en ‘Voor ondernemers’.

14 0ktober 2020
14 0ktober 2020


Super lekker!! 

Nieuw in het assortiment bij Marktzicht !!


Cafetaria Marktzicht viert 15-jaar jubileum! 🎊

NIEUW!! Onze overheerlijke bubble tea zit nu ook bij Marktzicht. Kom snel langs, want nu hebben we nog 30% ZOMER ACTIE!!
NIEUW!! Onze overheerlijke bubble tea zit nu ook bij Marktzicht. Kom snel langs, want nu hebben we nog 30% ZOMER ACTIE!!