Over onszelf

In 2002 hebben wij, Ahai en Shi-jin Lin, cafetaria Marktzicht overgenomen. Vanaf die tijd hebben wij ons ingezet om van Marktzicht een cafetaria te maken waar niet alleen service heel belangrijk is, maar waar vooral ook kwaliteit van de producten voorop staat. Wij werken daarom samen met de beste leveranciers die smaak en beleving van de producten hoog in het vaandel hebben staan. Veel van onze producten worden op authentieke wijze bereidt, zo is onze heerlijk pittige zelfgemaakte satésaus bekend tot in de wijde omtrek en maken wij de berenklauw en hachee zelf. 


Trotse eigenaars Marktzicht winnen PR- campagne Zaltbommel

 

Frietjes en frituurhapjes zijn niet altijd synoniem aan een snelle, vette hap. De heer en mevrouw Lin van Cafetaria Marktzicht aan de Gamerschestraat 5 in Zaltbommel wonnen onlangs een PR-campagne van Verantwoord Frituren. Na een advertentie in de Snackkoerier won het stel de campagne ter waarde van maar liefst 2000 euro. Mevrouw Lin was, naar eigen zeggen, „totaal verrast”. Verantwoord frituren is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en het Voorlichtingsbureau Margarine, Vetten en Oliën dat horecaondernemers steunt in hun keuze voor het gezondere vloeibare frituurvet. Het doel hiervan is het bereiken van een verantwoorde toekomst van de horeca. Voeding en gezondheid nemen in het dagelijks leven een steeds belangrijkere rol in. Door het gebruik van vloeibaar frituurvet levert Marktzicht een belangrijke bijdrage. Vloeibaar vet is immers rijk aan goede, onverzadigde vetten. Met het winnen van de wedstrijd bewijst Marktzicht het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel te dragen. Mevrouw Lin: „Wij vinden het gebruik van vloeibaar frituurvet erg belangrijk. Het doel is dat de klant ervan profiteert, zodat iedereen bij ons terecht kan voor gezondere frituurhapjes.” 

       Met het geld heeft het trotse horecastel mooie plannen. „We hebben kleurplaten voor de kinderen besteld. Die komen in de winkel te liggen”, zegt mevrouw Lin. „Daarnaast hangen we een spandoek buiten.”